Мъж пострада след удар на кола с камион, пиян шофьор предизвика катастрофа

57-годишен жител на пернишкото село Мещица е пострадал след удар от товарен автомобил.

Инцидентът е станал вчера, на отклонението за с. Дивотино. Товарен автомобил „ЩАЕР“, управляван от 68-годишният Н.Д. от гр. Драгоман ударил лек автомобил Фиат „Пунто“, шофиран от 57-годишен жител на с. Мещица. От удара шофьора на леката кола е получил различни травматични увреждания.  Извършен е оглед на местопроизшествието и е започнато досъдебно производство.

Удар между два автомобила се е разминал без жертви и пострадали. Катастрофата е станала вчера, около 12, 00 ч., на ул. „Ю. Гагарин“ в пернишкия кв. „Мошино“. Ударили се „Ситроен“, шофиран от 42-годишният Б.А. и Фолксваген „Пасат“, управляван от 30-годишният М.О., двамата от гр. Перник. При изпробването им с техническо средство за алкохол се оказало, че Б.А. шофира с 1, 72 промила. Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

Шест бързи производства са започнати през почивните и празнични дни.

Двама са шофирали автомобилите си без книжка. Радомиреца В.В./37 г./ и пловдивчанина Н.Г./50 г./ са заловени да карат на територията на гр. Радомир. Пловдивчанинът е бил и с 1, 91 промила алкохол в кръвта.

40-годишният Я.С. от земенското с. Елов дол е карал колата си с 2, 38 промила алкохол в кръвта, а радомиреца Е.Е. с 1, 30 промила.

35-годишният Д.Ю. от гр. Перник е заловен да кара на територията на гр. Радомир под въздействието на наркотични вещества – амфетамин и канабис.

Работата по документиране на случаите продължава.

Коментари

коментара