Честито Рождество Христово и щастлива Коледа, Перник!

Весела и щастлива Коледа, Перничани!
Честито Рождество Христово!
Скъпи перничани ,
Нека чудото на Рождество Христово ни направи по-добри и милосърдни, да донесе повече радост в домовете ни и да бъдем здрави, защото няма по-хубаво нещо от това! Да запазим чистотата на мислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието и добротата!
В празничните дни се връщаме към случилото се през тази година и чертаем планове за следващата. Нека оставим лошите моменти в 2017-та и да съхраним само най-добрите спомени от отминаващите дни.
Благодаря на всички, които ми давате подкрепа заедно да се преборим с предизвикателствата!
Нека да посрещнем Новата 2018 година с радост и светли чувства! От сърце ви желая тези дни да ни донесат много прекрасни мигове, споделени с роднини, приятели и близки до сърцето хора!
Честита, здрава и щастлива  Коледа !
Успешна, щедра и усмихната  Нова Година!
Вяра Церовска
Кмет на Община Перник

СКЪПИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ ПЕРНИК,

В навечерието сме на най-светлия празник в християнския календар – Рождество Христово, на прага сме и на Новата 2018 година. Изпращаме с удовлетворение  старата 2017 г., изпълнена с много предизвикателства и трудности, които заедно преодоляхме. Убедена съм, както досега, така и занапред, че заедно и водени от целта за просперитет и развитие на област Перник, ние ще можем да постигнем всичко!
В празничните Коледни и Новогодишни дни, приемете моите пожелания за здраве, любов, сбъднати мечти и реализирани нови стойностни начинания.Нека имаме късмет и благословение, и да не забравяме,че те не идват като новогодишен подарък,а като дар Божи и благополучието ни е постижимо,
ако имаме вяра, разбирателство и единение!
С общата ни работа, сърцатост, мотивация и интелект можем да направим така, че в България и навсякъде по света  да има повече радост и добро.
Нека Новата година за бъде щастлива за всеки човек,  да е плодоносна, изобилна и въздигаща за Родината ни!Честито Рождество Христово!Мирна и сплотена Нова година!
Ирена Соколова
Областен управител на област Перник
Скъпи съграждани,
Сърдечно ви поздравявам с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Нека вълшебството на Рождество да озари всяко християнско семейство, да ни направи по-смирени и да изпълни душите си с доброта, състрадателност и обич!
Нека да изпратим старата година с надежда, че идва друга по-добра и по-успешна. Нека идната 2018 година изпълни нашите домове с любов и топлина и ни дари със здраве и сполука.
Весела Коледа! Щастлива, мирна, щедра и благoсловена Нова година!
Емил Костадинов
Кмет на Кметство Изток

Коментари

коментара