Деца и пенсионери от домовете в пернишко бяха зарадвани дни преди Коледа с подаръци от депутата от Перник Александър Александров и областния координатор на ГЕРБ Вяра Церовска

И тази Коледа народният представител от ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров и областният координатор на политическата сила Вяра Церовска не пропуснаха да зарадват с подаръци и лакомства деца в неравностойно положение и възрастни хора в област Перник.

Тяхната визита зарадва настанените социалните центрове в кв. „Калкас“  и в. с. Дрен, като ги зареди с усмивки и ведро настроение през целия ден. Малчуганите посрещнаха скъпите гости с трогателен поздрав от песни и стихчета, и  с нетърпение очакваха да получат подаръците, който им бяха подготвили.

От своя страна представителите на политическа партия ГЕРБ им пожелаха да бъдат здрави, послушни, усмихнати и да посрещнат една снежна Коледа.

Не по-малко мили бяха и срещите с  възрастните хора от Дома за възрастни хора в град Радомир и Центъра услуги в домашна сред в Брезник. Вяра Церовска и д-р Александров сърдечно приветстваха всички и отправиха най-добри пожелания по повод настъпването на най-дългоочакваните и светли празници – Рождество Христово и Нова година.

Развълнувани  от приятната изненадата, потребителите на социалните центрове им пожелаха да не спират да дерзаят и да се борят за бъдещето на България и на областта.

Коментари

коментара