Таксиметров шофьор направи антиреклама на фирмата си, паркирайки по идиотски начин

Шофьор на Такси – И – Експрес направи антиреклама на фирмата, в която работи, като паркира по безумно просташки начин в кв. Тева. Явно на човека му е било много студено и го е домързяло да мине няколко метра в студа, та решил да паркира точно пред блока, на плочките, на чисто новоизградената детска площадка в квартала. При все, че именно в този район има огромно пространство и свобдни паркоместа за паркиране.

Възмутена перничанка е качила  снимки на паркираното такси в групата „Снимай Перник“. Тя дори си е направила труда да звънне и на таксиметровата фирма, за да се възмути от служителя им.

„Тази вечер, прибирайки се от работа видях тази кола паркирана на новопостроената площадка пред блок 46 в квартал Тева. Звъннах на таксиметровата компания да попитам защо тяхно такси спира по този начин… Те ми казаха, че не могат да отговорят защо колегата им е спрял там… Сега питам аз- точно там ли…при свободни над 10 паркоместа в този район?!“, пише Ели.

И за да бъдем максимално честни и обективни, нека да не забравяме, че не само този шофьор, но и много други, цивилни шофьори ежедневно паркират по идиотски начин из града. Въпрос на култура. Но и на нещо друго:

Искате управлението на страната да има мисъл за хората. А вие имате ли мисъл за ближния? Пазите ли държавата си, града си, квартала си като свой дом или ви интересува само да консумирате и експлоатирате наличните удобства?

Коментари

коментара