Втора серия от Драгановската сага на ул. „Райна Княгиня“:Годината е 2048. Императорските сили нападнаха ВиК…

Стар теч на ВиК отново тормози жителите на квартал Драгановец. Както преди година писахме, жителите на улица „Райна Княгиня“ системно страдат от сериозен теч. Стигна се дотам потърпевш да прекръсти ВиК на „АМД – алкохолизирано мързеливо дружество“. След публикацията в ZaPernik.com  от ВиК, веднага на следващият ден от дружеството бе изпратен екип, който да отстрани теча. 

Точно година след това обаче положението е същото. Вода по улицата, която се заледява от студа и създава опасност за хората, живеещи в района.

Ето какво „фентъзи“ написа по този повод един от потърпевшите Симеон В. до ZaPernik.com. Даваме му гласност, без редакторска намеса:

„Годината е 2048 .Императорските сили нападнаха ВиК–/ АМД- тата/……..не това не е поредната серия на Дж.Лукас.Това е втория епизод от Драгановската трилогия с главен герой АМД-алкохолизиранно мързеливо дружество но сега ще прибавя още една буква Н-некадърно и вече ще е АМНД.Сюжета е почти същия като в първия епизод .Същият теч на същото място ул.Райна Княгиня., кв.Драгановец. Но почти една година след първата публикация. Ще попитате как така? И ние се питаме всички потърпевши от безхаберието и некъдарността на богопомазаните от АМНД. В началото на м.февруари след шест месечни родилни мъки нашите герой от АМНД-оправиха прословутият теч но за кратко. Април пак протече та до сега/но на тях не им пречи нали ще увеличат цената /и докато лятото този теч не беше толкова проблемен освен за джоба ни, то сега положението е сериозно. Поледицата е по цялата улица както се вижда от снимките и питам следното: ако стане някакъв инцидент, а той скоро ще стане дали идиотите от АМНД ще понесат своята отговорност? За сега е това . До24 часа не се ли оправи теча този материал отива до националните медии“.

Коментари

коментара