Знаете ли, че най-важните хора в Перник са родени на една и съща дата!

Днес кметът на Перник д-р Вяра Церовски и най-важният от заместниците й кмет Владислав Караилиев празнуват рождения си ден. 

Двамата ще почерпят в домашна обстановка, тъй като е почивен ден.

Вяра Церовска е родена на 9 декември 1961 г. в Перник, като е завършила е Математическа гимназия в родния си град и Медицински университет в София със специалност „Нефрология”.

Професионалният й път започва като участъков лекар. Четиринайсет години е била началник на отделението по „Хемодиализа” в МБАЛ „Рахила Ангелова“ в Перник, а от 2010 до началото на 2014г. е директор на същата болница. От 2014г до избирането й за кмет е народен представител в 43-то Народно събрание.

Владислав Караилиев е заместник кмет „Изграждане инфраструктура и ТСУ“ в Община Перник.

Двамата рожденици ще черпят колегите си в понеделник, но вече получиха пожелания от тях във фейсбук:

Служителите на общинската администрация пожелават на рождениците да бъдат здрави и да продължават да работят все така всеотдайно за Перник и неговите жители! Да имат силна вяра и несломим дух! Успехът и натрупаният опит да им помагат в осъществяването на нови цели и мечти, а постигнатото да им носи удоволствие и радост.

ZaPernik.com им пожелава здраве, щастие, решителност и справедливост в делата им, за да направят град Перник приветлив и с мисъл за хората. Наздраве!

Коментари

коментара