Пригответе се: 2018 година ще бъде ад, предсказа „Пророкът на Съдбата“, познал за Тръмп и Брекзит!

Британският ясновидец Крейг Хамилтън-Паркър, който успешно предсказа победата на Доналд Тръмп и Брекзит, съобщи за някои смущаващи събития, които ще се случат в света през следващата година.

2018-та година ще бъде изпълнена с драматични политически сътресения и екологични кризи, които ще причинят непредсказуеми климатични условия, съобщи Паркър.

Той предсказва терористична атака, водена от Обединеното кралство, севернокорейска революция, в която ще бъде отстранен Ким Чен Ун, както и химическа атака, която ще бъде извършена в един от европейските градове.

Прогнозите си за бъдещето, ясновидеца публикува в своя блог.

Според прогнозите му, Доналд Тръмп успешно ще избегне процедура за импийчмънт, а Европа ще засили националистическите движения, особено в Испания, Италия и Франция, което ще доведе до големи безредици по улиците на тези държави.

Съдбоносна прогноза беше направена във връзка с екологията през 2018г. – ще бъдат предизвикани редица екологични бедствия.“Очаквам вулканични изригвания и големи бури“, казва той. Според предсказанията му жителите на Неапол ще се евакуират, а силно земетресение ще удари Нова Зеландия.

В списъка са пожари в Калифорния, наводнения в Китай и Индия и ураган, който ще удари Карибите.

 

Коментари

коментара