Ново есенно видео от парка на Перник с нашумялата пернишка група Dance Squad

Dance Squad с ново есенно видео!

“Както всеки път, просто решихме да се позабавляваме заедно и заснехме ново танцово видео. В него включихме децата от напредналата ни група, на които сме страшно благодарни, че са толкова уникални и прекрасни. Без тях видеото нямаше да е същото. 
Хореографията е направена от Кристине Божидарова и Даяна Григорова. Клипът е заснет от Кирил Кирилов (KIK), с когото работим от доста време насам.
Използвахме последните слънчеви и топли дни на есента, за да излезем навън и да направим нещо различно. Видеото е много шарено и забавно, направено с много усмивки и любов. Dance Squad не е просто школа по танци, а едно огромно семейство. За никого не е тайна, че в групата ни има страшно много обич, а това е и причината за всеки наш успех. Горди сме с нашите деца, че са толкова отдадени и упорити, че имат такава дисциплина и желание, както и много хъс. Без тях и ние нямаше да сме това, което сме. Нищо нямаше да е същото.
От новия сезон школата ни вече наброява над 90 танцьора и продължава да расте. Това може само да ни радва и да сме благодарни на всички за доверието към нас. 
Искаме да отправим специални благодарности към Кирил Кирилов за професионализма и търпението му към нас. Той вече ни познава добре и знае какво точно искаме, а съвместната ни работа става все по-лесна и приятна.“ споделят младите треньорки на пернишката денс група за ZaPernik.com.

Момичетата дадоха ново име на школата си през месец Март тази година и само за няколко месеца то стана разпознаваемо и търсено сред най-добрите в тази среда. Те споделят, че графикът им се пълни за месеци напред, а понякога дори не смогват да направят всичко и да поемат всички ангажименти.

“Много работа = големи успехи! Случвало ни се е да сме на 2-3 места в един ден, за да можем да угодим на всички, които ни се доверяват и се уважаваме страшно много.“ добавят те.

Наскоро Dance Squad заснеха втори видеоклип с рапърката Диона, този път към песента “Дяволът на токчета“. Той вече се радва на над 820 000 гледания в ютуб канала на изпълнителката! Другото видео, в което можете да видите нашите момичета е “Нямам време за т’ва“.
Освен с Диона, често можете да ги видите на една сцена с Михаела Филева и Вензи, заедно с момичетата от Sugar Wings

Повече подробности >> https://www.facebook.com/DanceSquad2012/?pnref=story

Разбира се изненадите не свършват до тук, а ако и вие искате да станете част от тях можете да се свържете с Dance Squad в тяхната фейсбук страница или на тел: 0894521771/0895859227.

Коментари

коментара