БДЖ врътва жесток номер на перничани всяка сутрин

Служителите на БДЖ не спазват новото разписание на влаковете Перник-София, съобщи  до ZaPernik.com  перничанка, пътуваща по трасето.

„Всяка сутрин влакът, който е на 7.24 от Перник пристига на спирка Метал в 7.31 и тръгва в 7.33 вместо в 7.35, както е по разписание. Това оставя много хора всяка стрин за тичат за влака и да не могат да си купят билети, защото абсолютно всяка сутрин този влак заминава с 2-3 минути по-рано. Същото се случва и на спирка Даскалово. Много хора, които отиват на работа и следват официалното разписание, обявено на спирките и на страницата на БДЖ в интернет често или изпускат влака, или тичат като луди за него“, разказва перничанкака.

В България служителите от която и да е иституция или фирма са пословични с лошото си отношение към клиентите си и почти никога не си помръдват и пръста да решат проблемите им. Но служителите на БДЖ са в топ класацията за най-грубо отношение.

„Когато поисках сметка на началник влака защо се извършва това нарушение, тя отказа да се идентифицира неколкократно, държа се грубо и арогатнто, обиди ме няколко пъти и каза да не хващам влака, ако не ми изнасяло. Не смятам, че това е адекватно държане на един служител, нито пък че съвети от типа да не използвам този превоз от негови служители говори добре за престижа на БДЖ. Неведнъж е доказвано, че жалби срещу БДЖ не вършат нищо срещу своеволията на служителите им и само ние като граждани можем да ги накараме да спазват правилата“, казва Иванова.

Коментари

коментара