Фенове изригнаха срещу управата на „Миньор“ и бизнесмена-общински съветник Св. Райков – „Фаги“-то! Баскетболистката Албена Бачкова гръмна: Много неща знам за отбора, господин живучкащ на гърба на спорта!

Фенове на футболния отбор „Миньор“ са бесни на ръководството си и на пернишкия бизнесмен Светлозар Райков – собственик на кафене „Фаги“.

Повод за последното изригване е отстраняването на треньора Данаил Бачков, който бе отстранен от поста старши треньор на Миньор – Перник. Това е решение на управителния съвет след последната загуба на перничани от Пирин- Гоце Делчев. Мотивът на ръководството е, че играта на Миньор е много непостоянна и е нужна промяна. Временно начело на отбора застава Венелин Трайков.

Съпругата на отстранения треньор Данаил Бачков – баскетболистката Албена Бачкова е доста крайна в коментара си. „Много неща знам за отбора, господин живучкащ на гърба на спорта„, избълва тя, обръщайки се преди това по име именно с бизнесмена Светлозар Райков. После добави само: „Гадост!„.

Публикуваме само малка част от недоволните коментари срещу шефовете на Миньор и спрягания за дарител на клуба – общинския съветник Светлозар Райков, който става все по прочут в Перник след сделката си да доставя продукти на детските градини в Перник за 2 милиона лева, която zaPernik.com разкри тези дни.

Коментари

коментара