Земенската красавица Вероника Стефанова разплака китайците, има реални шансове да стане най-красивата жена на света

Неземно красивата  земенка Вероника Стефанова е на път да покори света. Българската „Мис България“ се представи успешно в първите кръгове на Световния конкурс за красота и има реални шансове да спечели престижната титла.

Преди седмица тя отпътува за Китай и вече е част от активностите на световния конкурс.

Вероника допълва красотата си с една социално отговорна и наистина важна мисия. Тя помага на момичета, страдащи от булимия и анорексия. Посветена е на тази мисия, след като самата тя страда дълго време от коварната болест. От далечен Китай Вероника говори за едно от последните момичета, на които е помогнала, пише inlife. Ето какво написа в профила си във Facebook:

Скъпи приятели,
Само преди два месеца нашия ангел Василена тежеше 27кг. 
След като влезнах тайно с помощта на майка й в дома им и я измерих на кантара се изплаших,много рядко ми се случва тъй като вече са минали над 30 момичета през кампанията ми за първи път се прибрах вкъщи и не можех да заспя от притеснение дали сърчицето й ще издържи.
На следващия ден майка й пристигна в София,взехме Васи и отидохме в Пирогов,нейните сили стигнаха дотам. Носейки я на ръце,имах чувството,че държа по-леко от бебе момиче,а тя само гледаше с уморените очички и искаше просто някой да й помогне.
От няколко болници след като звънях ни отказаха да я приемат тъй като е под 30 кг. и в такова състояние пациентите са рискови.
Благодаря на др. Боряна Екова за това,че единствено тя пое риска и лечението на Василена.
Благодаря на силната й майка Ели,за това
че се бори с всички сили и помогна за възстановяването й.
Благодаря на братчето й Любчо,който помогна адекватно и беше до нея и я подкрепяше.
Благодаря на Християн Гьошев,за това че ми асистираше при лечението и беше до мен независимо дали е 1ч. през нощта или 7 сутринта.
Но най-много благодаря на Васи,за това че беше ангелски добра през цялото време,за това че ми се довери,за това че не спря нито за миг,дори когато беше най-трудно. Обичам те безумно много,ти си герой! 

ОЩЕ ЗА ВЕРОНИКА:

Ослепителната Вероника Стефанова от Земен спечели короната на “Мис България Свят”, иска да стане министър-председател

Красивата нашенка Вероника с покъртителен разказ за анорексията си

Коментари

коментара