Докато перничани мълчат, в ТЕЦ „Бобов дол“ надигат глас: Със 100 чифта обувки ръководството на ТЕЦ „Бобов дол” опитва да обуе 800 човека, плашат с глоба всеки останал без екстрата, охраната ни дебне постоянно, не се издържа!

Снимка: Емил Христов, Вяра

„Със 100 чифта обувки ръководството на ТЕЦ „Бобов дол” опитва да обуе 800 човека”, съобщиха работници на енергийния гигант, пише вестник Вяра.

„Докараха 100 чифта обувки на 800 човека. Жената, която проверява за техническата безопасност в ТЕЦ „Бобов дол”, ни предупреждава, че ще ни наложи глоби, че не сме със специални обувки. Искам да попитам как 100 чифта обувки ще стигнат на 800 човека?”, недоумява енергетикът, който помоли да не цитираме името му, и сподели още: „В ТЕЦ-а охраната започна да ни следи дали работим, или не. Ако не работим, ни записват и ни удържат по 50 лв. Освен това гледат кой ходи в барчето и там записват. Така не се издържа!

Те казват, че началникът им Петър Николов им наредил да записват всеки, който ходи в кафето и който седи в работилницата без работа. Днес един човек от администрацията отиде за вода и те са го записали. Ако не искат да има кафе, да го затворят. Това се говори в ТЕЦ-а, хората не стоят в кафето. Взимат каквото искат и си отиват.”

Директорът на централата Емил Христов уточни, че никой не е глобяван.

Коментари

коментара