Изправят на съд младеж отсякал незаконно 13 кубика дърва за огрев

25-годишен ще отговаря за незаконна сеч на дърва.

На 05 май, в землището на трънското с. Кожинци били отсечени около 13 кубика дърва за огрев. При проверка от страна на полицията и представители на Горското стопанство се установило, че сечта е незаконна и е извършена от 24-годишнят А.А. от софийско село, който бил на работа в района. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Трън.

Двама ще бъдат съдени за шофиране на мотор и кола без регистрация.

В началото на месец октомври, на пътя Радомир – Ковачевци бил проверен мотопед „Ямаха“, управляван от И.Л./36 г./  от гр. Радомир. Било установено, че моторчето не е регистрирано по надлежния ред в Р. България. И.Л. е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

В края на месец юли, на ул. „Ленин“ в пернишкия кв. „Изток“, полицаи засекли Фиат „Ивеко“, който бил без регистрационни табели. Колата била управлявана от 50-годишнят Р.Г. от областния град. Мъжът е привлечен като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Перничанин застава пред Темида за опит за кражба.

Престъплението  е извършено на 01 май тази година, когато служители на голям магазин в областния град задържали мъж, който се опитал да открадне козметични продукти за над 500 лева. Органите на полицията установили, че това е 24-годишният Г.Д. След проведено разследване младежът е привлечен като обвиняем и му е взета мярка за неотклонение „подписка“.

 

Коментари

коментара