Потресаващо! Пияна банкерка изнасили продуцент гей, той реши да се самоубие

Филмов продуцент разказва как животът му е бил унищожен, след като пияна банкерка го изнасилила на домашно парти в Глазгоу, Шотландия. Франк Макгауан казва, че е бил докаран до прага на самоубийство и страдал от посттравматично стресово разстройство, дължащо се на ужасяващата атака на Черил Котрел, пише в.“Мирър“.

„Все още се чувствам празен, безнадежден и разстроен. Чувствах се като единственият човек на света, който преживява последствията от това отвратително насилие“, казва номинираният от Бафта филмов продуцент и добавя: „Тя беше много силна и беше ясно, че е пила“. „Тя разбра, че съм гей и направи няколко смущаващи коментара. Притесних се от това, което тя каза. Никога не бях чувал толкова неприлични неща. Влязох в кухнята, за да взема чаша вода и тя ме последва. Тя зададе няколко бързи въпроса за партньора ми и ме попита дали ще спя с нея. Просто исках да се махне и я помолих да се оттегли. Тя се ядоса. Нещо падна от масата и се наведох, за да го вдигна. Тогава тя се нахвърли върху мен и ме стисна. Просто не спираше и трябваше да използвам всичките си сили, за да я изтръгна от мен“, разказва Франк. Продуцентът добавя: „Не можех да повярвам какво се случва. Това беше жестоко и болезнено нападение. Кървях и се чувствах като изнасилен от тази ужасна жена“.

След случая взаимоотношенията между Франк и партньора му се разпаднали. Той започва да страда от ретроспекции и тежки атаки на паника. „Нещата бяха толкова лоши, аз се опитах да се самоубия. За щастие един близък приятел ме спря в последната минута, но никога няма да преодолея това, което ми се случи. Все още не знам защо се случил, но напълно промени живота ми. Не исках да се случи. Помолих я да ме остави на мира. Най-лошата част беше, че тя си помисли, че е забавно и не показа признаци на разкаяние. Тя ме насили против волята ми“, казва мъжът и добавя, че се надява, че тя най-сетне ще поеме отговорност за това, което е направила.
Изнасилването е дефинирано в Закона за сексуалните престъпления в Шотландия от 2009 г. като проникване на пениса без съгласие. Поради това жените не могат да бъдат съдени за изнасилване в Шотландия. Ако мъж изнасили жена, може да се стигне и до доживотен затвор.
Превод и редакция: БЛИЦ

Коментари

коментара