Владо Плацентата, който преби жестоко лекарка от „Шейново“ стана шизофреник

Тотална шизофрения гони мъжът, който преби жестоко лекарка от „Шейново“ известен като Владо Плацентата. Мъжът проговори пред Нова телевизия, като зояви, че нямал нищо общо с побоя.

По време на целия разговор Владимир Стоянов говори за себе си в трето лице, като заяви че бил доволен от живота и се чувствал добре. Той е на свобода в момента с мярка подписка.

„Мисля, че му е станало много тъжно, това със сигурност е ядосало родителя“, заяви Стоянов за случилото, като по думите му д-р Гагова всъщност е нападнала родителя.

Наглостта му стигна още по-далеч, като заяви, че нямало никакви доказателства за побой. „Ако се следва закона би трябвало да съм на свобода, заплатил съм обезщетение и трябва да се потърси сметка на тези хора. Не се чувствам виновен, не съм направил нищо лошо на никой“

Той определи като неадекватен въпрос, дали е направил това на лекарката заради плацентата. Има хора които са видели скандала, но не и боя. Според него майката на детето трябва да се радва на такъв баща. Няма някой, който да каже, че тя е била на пода и имало щети. Според него д-р Гагова сама инценирала всичко, защото е убила стволовите клетки на бебето.

Припомняме, че д-р Гагова бе намерена в безсъзнание със счупен нос след жесток побой. Обвинен бе именно Владимир Стоянов, който е имал скандал с лекарката, като искал плацентата на бебето си, за стволовите клетки.

Коментари

коментара