Обраха дома на пернишката красавица Елизабет Методиева, тя изригна: Не желая да живея тук!

Снимка: Фейсбук

Перничанката Елизабет Методиева, която стана известна със световната си титла „Miss Top of the World“ замалко е щяла да бъде ограбена посред нощ. Спасил я е домашния любимец, който усетил крадеца. За приключението си Бети разказа в социалната мрежа с доста гневен пост, като изригна: 

За пореден път се убедих,че от нашата държава не става нищо и аз определено НЕ желая да живея тук!“, пише перничанката.

 „След като в 2:30,след полунощ, бе направен опит да се влезе в апартамента ми от крадци, благодарение на кученцето ми, което се разлая те се стреснаха и тръгнаха по етажите на блока. Веднага се обадих на спешен център 112 и ме увериха, че е изпратен екип на Полиция…до 2:50 нямаше и следа от органите на реда…Обадих се повторно и ми казаха, че е предаден сигнала, след което ми затвориха телефона…същото се повтори в 3:11…3:30 още няма Полиция…отказах се да звъня, вече…ще будувам тази нощ и ще се надявам да не се върнат. Само искам да попитам…това нормално ли е? Мили полицай, това утре може да е вашата дъщеря…Ето затова има изнасилени, убити и пребити хора…същата работа като с Бърза помощ…Нямам думи да опиша колко съм отвратена…във всяка една цивилизована страна, полиция идва на мига…тук чакаме на амин и евентуално, ако благоволят да се появят…срамна работа…И най-лошото е, че все по-често ме е срам,че живея тук, защото никой не прави нищо за сигурността на един народ…Тази случка само ми показа за пореден път, че изходът остава Терминал 2 и надеждата поне децата ми да не живеят в този абсурд!!!“, пише разтроената миска.

Освен като една от най-красивите жени в света, Елизабет Методиева работи като репортер във вестник „Телеграф“ и телевизонното предаване „Папараци“.

Коментари

коментара