Миньорец вкара гол на Франция със счупена ръка

Перничанинът Влади Петров показа за пореден път мъжкото си сърце.Въпреки тежко счупената му дясна ръка той игра за националният отбор по футбол за фенове. Мачът се проведе под проливен дъжд на изкуственото игрища на НСА в гр.София.

Българите разбиха своите колеги от Франция с убедителното 6:1.Треньорът на трикольорите Христо Шенчев гласува пълно доверие на перничанинът и той започна от първата минута отляво на атаката.След добро центриране отдясно ,Влади Петров засече с глава и прати топката в мрежата на французите за 1:0.Не след дълго резултатът набъбна в наша полза.

Другият перничанин в отбора Марио Георгиев също вкара гол с глава за лъвовете.

Припомняме ви, че България е трикратен европейски шампион по футбол за фенове и Петров е неизменна част от отбора.

Това не е първата проява на Влади Петров,където играе с контузия.Преди седмица на провелият се турнир по футбол в памет на легендарният талисман на Миньор – Тони Капоньо също изигра всички мачове със счупена ръка.Желанието му за игра се отплати със спечелването на турнира.Това е вторият златен медал за миньорецът.Съотборниците на Влади го определят като изключително сърцат и раздаващ се футболист.Той се слави с големият си патриотизъм и жълто-черната му любов.Очаквайте интервю с перничанинът.

Коментари

коментара