Откриха „Островът на секса“

Пикантно промо видео предлага на секс маниаците шанса да купонясват с дрога, алкохол и проститутки на луксозни яхти и частен остров. Клипът е на компанията  Good Girls (Добри момичета). Той рекламира „преживяване на секс острова“, което обещава нонстоп алкохол и натискане със знойни и приятелски настроени проститутки, пише в. „Сън“. Палавите летовници, които предпочитат по време на ваканцията си да се дрогират и правят секс с леки жени, могат да се насладят на любимото си занимание на брега на Северна Колумбия от 24 до 27 ноември.

Провокативните кадри показват как млад мъж се качва на луксозна яхта, натъпкана с красавици, които веднага му се нахвърлят за секс.  Впечатление в рекламата прави обещанието „включва и неограничен секс“.

На видеото изглежда, че и мадамите са „ол инклузив“, но от компанията поясняват, че записалите се за двудневното приключение ще могат да се насладят на 16 момичета едновременно в рамките на втория ден, но само за 30 минути.

А след толкова секс трябва да има и храна. От компанията са го измислили. На клипа се вижда, че вместо чинии и подноси гостите ще ползват телата на леките жени.

„Ще имаме 60 горещи жени за 30 клиенти; ще има по две за всеки в рамките на 24 часа“, гласи още рекламата на компанията.

Коментари

коментара