Омраза! Слави Трифонов уволни бременната снаха на Любо Дилов-Син – Станислава от „Магаданс“

Слави Трифонов уволни от Магаданс Станислава Лефтерова, която очаква дете от сина на Любен Дилов, разбра ZaPernik.com.

Дългия изпъдил дългогодишната си балерина веднага щом разбрал, че тя очаква дете от сина на бившия му сценарист – Иван. Договорът на бременната в седмия месец танцьорка бил прекратен без никакви обяснение и без да й се даде възможност да излезе в майчинство, както е според българското законодателство.

Всъщност Слави не се вбесил от бременността й, а от факта, че се е сродила с омразната за него фамилия и е криела това от него и екипа му. Станислава си заминала от шоуто без почести и фанфари и в момента поддържа тайна кореспонденция само с едно от момичетата в балета, с която станали близки приятелки.

Свекърът й Любен Дилов останал потресен от поведението на Дългия и дори провел с него изпълнен с обиди разговор, който обаче не променил решението на безскрупулния Трифонов.

Бъдещата майка пък била толкова обидена от отношението към нея, че близките й се тревожели стресът да не се отрази върху бебето. Станислава и Иван Дилов са заедно от две години и решението да имат дете било предварително обмислено. Двамата много обичат да пътуват заедно и именно по време на едно от пътешествията си заченали бебока.

Любен Дилов първи научил новината, че ще става дядо, но предпочел да я запази в тайна, предават от Ретро.

Коментари

коментара