Скандалът с отказаните футболните екипи, подарени от депутат на клуба „Миньор“ гори! Треньорът Петър Анестиев: Екипите му бяха малко, не отговарят на вътрешната ни политика, на по-високо ниво, ако има някакви търкания, нас не ни интересува

Петър Анестиев

Бройката екипи, които народния представител Станислав Владимиров предоставил на „Миньор“ била крайно недостатъчна и би обхванала само 1 отбор от общо 8, каза Петър Анестиев във връзка със сканадала, че от жълто-черния клуб отказаха дарение на депутат за екипи на децата. Както ZaPernik.com пръв писа, народния представител от БСП се оплака, че му отказват дарение на клуба, след спускане от горе.

„Имаме си договор с фабрика за изработването на екипи, съобръзени с вътрешната политика на отбора, с която дарението не е съобразено. Дарението на екипи не било допълнително договорено“, заяви треньора Пламен Анестиев.

Имало ли е наистина заповед отгоре да не се даряват екипи от червения депутат?

„Това беше по екипче за по-малките деца в школата. Държим да се играе с един и същи екип. Имаме си строг регламент, имаме си рекламен агент, който иска да подпомогне нещо екипи и топки, имаме човек, който си подписва договор за реклама и дарение. Ние не сме такива да не приемаме подкрепата на когото и да било. Екипът е хубав, не че не ни харесва, но по-високо ниво, ако има някакви търкания, нас не ни интересува. Ние сме готови от всеки един, който е съгласен да помогне на школата на „Миньор“ Перник да се съгласяваме“ ,каза Анестиев.

Припомняме Ви, че  Станислав Владимиров – Станката гръмна в социалната мрежа:

“Мислех си, че съм попадал в доста идиотски ситуации, но животът винаги ни предоставя изненади. Осигурихме нови екипи за ДЮШ на Миньор и трябваше да ги дадем на треньорите, но те след като получили нареждане от “Ръководството” на отбора (съставено и от политически фигури ) да не взимат нищо от мен, ме помолиха да намеря друго решение. Затова дадохме екипите на родителите, които те да предоставят на малките футболисти, за да не създаваме проблеми на треньорите !!!”,гръмна народния представител от БСП Станислав Владимиров.

След като бе отрязан от шефовете на „Миньор“, народния представител от БСП Станислав Владимиров – Станката подари жълто-черните тениски лично на родителите на трениращите в „Миньор“ деца.

Коментари

коментара