Ресторант „Двореца“ успя да отврати перничани! Лавина недоволни след потресаваща снимка на двусмислена помия от ресторанта


Култовият някога ресторант Двореца удари дъното. Поне токова впечатление прави на перничани след като клиентка направи допитване за снимка на ястие, а от там и върнаха чиния с помия, на което хората съзират фалоси.

Клиентката Никол Славеева е запитала екипа на ресторанта, публикува отговора им в групата „Снимай Перник“:

Преди няколко дни отправих въпрос към Двореца Перник (ресторант „Двореца“) дали нямат снимки на ястия приготвени от тях, които да прикачат към обедното си меню. Като потенциален клиент е нормално да искам да видя какво реално ще ми бъде доставено за обяд. Ето какво получавам на лично съобщение, няколко дни по-късно 🙂 (снимката от новината горе – бел.ред.)
Колко е жалко един от най-търсените ресторанти в града ни (преди време – в момента превърнат в долна чалготека, зарината от салфетки под звуците на мазна чалга) да запада по този прост начин, управляван от злобни, меркантилни личности, нямащи уважение към клиентите си. Аплодисменти, госпожо! Вие сте пример за това как НЕ се гради имидж на заведение!

Диана Александрова разказва: 

В това жалко подобие на ресторант ни беше сватбата. Толкова долни хора, толкова евтино шикалкавене и извиване на ръце не съм виждала. 380 лв торта, 1390 лв украса. Плата за двама се сервираха на четирима. Когато намерих украса за 250 лв управителят ми каза, че ще допусне жената 1 час преди да дойдем, за да се провали като съм толкова отворенс. Е тя успя, но всичко беше свързано с много нерви. Егати гадната дупка.

Цветелина Величкова допълва:

Ресторант “ Двореца“ никога няма да бъде това заведение, което беше преди години… само като ми се появят едни гнусни снимки от някакви петъчни партита, директно подминавам!!! Връщайки се назад в годините, не мога да повярвам, в каква долнопробна кръчма се е превърнал елитния от преди години ресторант “ ДВОРЕЦА“ !!!
Екип на ZaPernik.com също усети непрофесионализма на ресторанта, след като получи почти заповед на контактната си форма да публикува реклама на същия, на което ние оставихме съобщението без отговор.
ЩЕ СЛЕДИМ ТЕМАТА С РЕСТОРАНТ ДВОРЕЦА И ДРУГИТЕ ПЕРНИШКИ ЗАВЕДЕНИЯ! 

Коментари

коментара