Майката на гъзето с цигарата проговори вместо него

Майката на перничанина Едуард, който можеше да взриви цяла бензиностанция заради цигара, се закани да съди служителят, който изгаси фаса на нахалния й син с пожарогасител.

По думите на майката, Едуард не знаел, че на бензиностанциите не се пушило, нямало е кой да го научи. Въпреки това тя се закани да съди служителят Христо Димитров, защото очите на сина й били много пострадали, след като той бил залят с пожарогасителя.

„Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали”, каза майката пред Нова телевизия.

Според Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

„Демонстративно си дърпа от нея. Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон”, разказа Христо.

Ядосан, Христо предприема крайни мерки срещу нахалния младеж. „Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи”, разказа още Христо.

Коментари

коментара