Приемна на ГЕРБ в кв. Изток се превърна в просия за работа на безработни! Перничани продължават да бъркат партиите с бюрото по труда

Общинските съветници от ГЕРБ-Перник Мирослава Николова и Ивайло Богданов проведоха приемен ден с жители на общината, както ZaPernik.com преди дни обяви, че ще се случи. Най-често поставяните въпроси бяха свързани с осигуряване на трудова заетост и възможностите, които предлагат програмите за временна заетост. С други думи перничани продължават да ходят в партиите, за да търсят работа, а не отиват в бюрото по труда, където е пълно със свободни работни места, забелязва ZaPernik.com.

Един от проблемите, който бе поставен в рамите на приемния ден, беше свързан с чистотата на въздуха в Перник.

Общинските съветници обясниха, че Община Перник спечели и е в процес на изпълнение на проект „Разработване на програма за качеството на атмосферния въздух на община Перник 2017-2021“, като ще получи безвъзмездна финансова помощ, предоставена по оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.”., съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на Европейския съюз, но не става ясно как това ще се отрази на чистотата на въздуха.

За нас е важно да сме близо до перничани, защото това е най-верният път да изпълним това, за което сме избрани – да решаваме проблемите на хората“, подчерта Мирослава Николова.

Коментари

коментара