Извънредно! След разкритията на ZaPernik.com, БСП смени Кирил Леонов от председателското място на съветниците си

Партията-столетница БСП може да е бавна, но не забравя. Кирил Леонов – председател на групата общински съветници на БСП е свален днес от длъжност, научи zaPernik.com,

Причините – не са една и две, но основната е тази, по която ZaPernik.com направи няколко бомбастични разследвания,а именно, че като лидер на опозиционерите в Общинския съвет е странно и дори недопустимо Кирил Леонов да отсъства почти на половината важни гласувания в Общински съвет Перник. В над 200 гласувания същия излиза от залата и пуши цигара или пийва нещо вън.

Това направо си прилича на корупционна практика.

Разбира се скандала с отсъствията му от гласуванията не е единственото му провинение, което подразни съпартийците от БСП. Кирил Леонов бра много проблеми със секретарката си Елена, която отстраниха също след серия нейни гафове, изнесени единствено в zaPernik.com, сред които пиянства и побой над полицай. Самият Леонов има беззъба политика към ръководството на Община Перник.

Ето част от заглавията на zaPernik.com по темата:

Гафовете и скандалите с Кирил Леонов се сипят като скандали във „ВИП Брадър“. 

Затова на общинските съветници в Перник им призля. И днес на свое заседание решиха не Кирил Леонов, а друг да бъде техен лидер в Общинския съвет на Перник.

За да не му се нарани егото, по време на заседанието по отстраняването, когато видял, че няма подкрепата на колегите си общински съветници, Кирил Леонов е прекъснал процедурата и е казал, че сам се оттегля от поста си, защото бил много зает. Явно за да спаси егото си.

На мястото на Кирил Леонов като председател на групата общински съветници от БСП е избран бизнесмена Петър Янков.

Коментари

коментара