Нова вълна наказания в София и Перник: Изливат боя върху колата ти, ако пречи!

Нова мода плъзна из София и Перник. Във фейсбук група на столичани бе публикувана снимка на тъмносиня кола в ж.к. „Младост“, нацапана с яркочервена боя. Автомобилът е паркиран на тротоар и очевидно затруднява движението, особено на майки с колички. 

Снимката отприщи различни реакции. Според участник в групата подобна вандалщина е забелязана и в Перник и очевидно става дума за нова вълна наказание срещу нарушители.

„Най-грозното нещо на снимката са наспиралите по тротоарите возила. Ако жена с количка се наложи да мине, трябва да заобикаля през улицата – съответно от едната страна е застъпен животът на поне 2-ма, от другата – „гъзарията“ да имаш кола и да не желаеш да търсиш паркомясто“, коментират потребители във Фейсбук.

„Без значение как е спрял,не може ли да се обясни човешки първо с предупреждение,защото е много грубо“, смята друг коментатор под поста.

Трети пък смята, че 100% става дума за отмъщение на гадже, тъй като другите наспирали на тротоара не са засегнати.

Пторебител в мрежата пък посочва, че вместо боя могат да се лепят лепенки върху стъклото и поства снимка „от нощеска“ с текст „лепенките са най-добрия вариант – 20 лв 100 броя!“.

Коментари

коментара