Златен шанс за перничани! Безплатен курс в Перник ви учи да програмирате

Безплатен двумесечен курс за програмиране организира в Перник Софтуерния университет. Това е шанс за всеки, който иска да се развива в тази сфера. 

„По време на курса ще придобиеш начални умения по програмиране и ще се запознаеш с основни термини. Ако преминеш финалния изпит успешно, ще бъдеш приет в цялостната програма по Софтуерно инженерство на Софтуерния университет! Присъствените места са ограничени – не се колебай и кандидатствай“, призовават организаторите.

„Софтуерният университет“е иновативен образователен център, който създава истински професионалисти в света на програмирането.Софтуерния университет предлага цялостна програма по софтуерно инженерство с най-търсените технологии.

Учебният план за програмата по софтуерно инженерство на Софтуерния университет е внимателно разработен с прякото участие на компаниите от IT сектора. Обучението следва модела „учене чрез правене“ като е комбинация от курсове по програмиране, лабораторни упражнения и практики, както и практически проекти, чрез които студентите усвояват всички необходими умения, за да се реализират успешно в софтуерната индустрия.

Студентите придобиват официални сертификати от всички успешно преминати курсове на „Софтуерният университет“, а на края на обучението си и цялостна диплома за „софтуерен инженер“. Придобитите сертификати и диплома от обучението в Софтуерния университет, не са държавно-акредитирани, но доказват придобитите знанията и уменията пред компании-работодатели в IT сектора.

Софтуерния университет работи пряко с 70+ компании от софтуерната индустрия, съдействайки на своите студентите за реализацията им като успешни софтуерни инженери. Над 90% от завършилите студенти се реализират успешно в IT сектора, като front-end developer, back-end developer, web developer, mobile developer, game developer, QA Engineer и други IT професии.

Може да кандидатствате от ТУК

Коментари

коментара