Гледаше ме как горя, а погледът му беше истинското зло

Джуди Малиновски от щата Охайо почина две години след като бившето й гадже я полял с бензин и я залял, а тя завършила в болница за 16 месеца с изгаряния 80 % по тялото.

33 – годишната майка на две деца била нападната от нейното бивше гадже Майкъл Слагер през август 2015 г. и поради това той е осъден на 11 години затвор.

Джуди се борила за живота си и 16 месеца била между живота и смъртта, докато агонизирала в ужасяващи болки и постоянни и нетърпими хирургични операции, пише Struma.com.

Джуди отказала да свидетелства срещу него в съда, но в болнична стая говорила пред журналисти и им разказала какво се е случило в онази съдбовна вечер.

„Погледът му беше истинско зло. Запали ме и ме гледаше как горя „, разказала тогава нещастната жена, която е останала без уши и два пръста и само шепнела, защото трахеята й е била засегната.

Съдията, който изпратил Слагер в затвора казал: „Няма какво да кажа на човек като теб г-н Слагър, ти изглеждаш като човек, който няма душа. ”

В момента срещу него следва да се повдигне обвинение в убийство по особено жесток начин, а това може да го остави зад решетките до живот.

Дъщерите на Джуди са на 9 и 12 години, преди да ги напусне тя посъветвала всички жени по света, които са жертва на насилие: „Отивайте и потърсете незабавно помощ! Просто избягайте! ”

Коментари

коментара