Продават за 500 518.50 лв „Кулата“ до ресторант „Секвоя“

Пернишки частен съдебен изпълнител обяви на публична продан жилищна сграда в процес на изграждане, намираща се в идеалния център на областния град, пише вестник „Вяра“. Става въпрос за урегулиран поземлен имот на ул. „Брегалница” с площ от 200 кв.м, заедно с намиращата се върху имота недовършена 6-етжана сграда със застроена площ от 104 кв.м. „Кулата”, както я наричат перничани, е със смесено предназначение и с право на строеж.

Пазарната стойност на имота е 667 358 лв. сега при първа по ред публична продажба, началната цена от която ще започне продажбата е 75% от оценката или това означава 500 518.50 лв.

На 4-ти август т.г.,  в 9 часа в Районен съд-Перник, зала №8, в присъствието на явилите се купувачи, частният съдебен изпълнител ще състави протокол и ще обяви купувача, ако има такъв.

„Кулата” се намира буквално на двадесетина метра от един друг лъскав обект, обявен за публична продан – ресторант „Секвоя”. За него купувач до момента не е намерен, а реалната му стойност именно по тази причана пада драстично. Пазарната стойност на имота е 760 886 лв. При втория тур на продажбата обаче тя падна на 570 664 лв.

Share Button

Коментари

коментара