Как една червена секретарка срина БСП Перник за нула време!

Червената секретарка на общинския съветник от БСП Кирил Леонов успя да смъкне рейтинга  на БСП Перник за нула време. Как една жена, реално без политическа власт може да срине една партия, натоварена с десетки политици за нула време със своята агресивност и поведение.

Какво се случи?
Перничанката Елена Кръстева – екссеркретарка на скандалния общинския съветник от БСП Кирил Леонов и в момента действащ офис секретарка в клуба на БСП Перник реагирала твърде остро на опита на полицай да разтърве две компании. Инцидентът е станал в събота през нощта, когато две компании пиели на съседни маси в заведение в Брезник.На едната група изчезнал мобилен телефон и вкупом всички отишли да подадат сигнал в Районното управление.Посетителите от съседната маса причакали опонентите си пред районното и се заформил скандал, който заплашвал да прерасне в сбиване.Дошлият полицай се опитал да потуши скандала и да ги разтърве, при което 35-годишната Елена  от БСП Перник го изритала в корема. Сипела куп обиди, че като дойдело БСП на власт незнам си какво щяло да стане и подобни.Буйната перничанка е задържана в ареста на управлението за 24 часа и срещу нея е образувано бързо полицейско производство, съобщава.

Елена Кръстева е позната в социалистите в Перник като секретарката на Кирил Леонов – общински съветник и координатор на БСП Перник. Те често са заедно в партията и извън нея. Последно ходеха двамата на банкет при руския посланик в София.

Какво мислят хората по случая. Какви са коментарите в интернет:

– Ами тя червената ездачка ги подскоросва и им пълни главите с глупости, че ще дойдат на власт И те заредени с грешните гени, че всичко им е позволено – да убиват, да палят, да взривяват, самонадеяно да мачкат нормалните хора, ето такива ги вършат. Ало, още ли лидерката не е тръгнала да я спасява тази и да застане зад гърба и, както винаги прави?
 – Тя разчиташе на поста който заема
– Госпожата ми е съученичка, от както я помня е бесепарка яка и много луда 😀 😀 но пък мислех че ще е малко по-културна щом се е намешала в политиката
– Това ли е начина за човек като нея?
– С този луд поглед,бие я съчмата!!!

-Личи и на физиономията,че нещо не е на център
– Всички позитанци са нагли долни злобни като тази на снимката.
–  Ега ти червената уруспия, че кой вече ще гласува, за червената БСПдирастия!

Коментари

коментара