Извънредно! БСП Перник отстрани скандалната си служителка, направила карате на полицай след пиянски скандал

БСП отстрани скандалната си служителка, която удари ритник на полицай след пиянски скандал пред полицията в Брезник.

Както сайта ни писа пръв Елена Кръстева – екссеркретарка на скандалния общинския съветник от БСП Кирил Леонов и в момента действащ офис секретарка в клуба на БСП Перник реагирала твърде остро на опита на полицай да разтърве две компании. Инцидентът е станал в събота през нощта, когато две компании пиели на съседни маси в заведение в Брезник.

На едната група изчезнал мобилен телефон и вкупом всички отишли да подадат сигнал в Районното управление.

Посетителите от съседната маса причакали опонентите си пред районното и се заформил скандал, който заплашвал да прерасне в сбиване.

Дошлият полицай се опитал да потуши скандала и да ги разтърве, при което 35-годишната Елена  от БСП Перник го изритала в корема. Сипела куп обиди, че като дойдело БСП на власт незнам си какво щяло да стане и подобни.

Буйната перничанка е задържана в ареста на управлението за 24 часа и срещу нея е образувано бързо полицейско производство.

От пернишкото БСП изпратиха позиция до ZaPernik.com по случая:

Във връзка с появилата се в публичното пространство информация за скандал между служител на МВР и служител на Общинския съвет на БСП Перник, бих искал да Ви уведомя, че след проведено извънредно заседание на председателския съвет на ОбС на БСП Перник, организацията ни се разграничава от случая. През последните две седмици г-жа Кръстева е в платен годишен отпуск и затова, информацията, която имаме до момента е от медиите.

Заявяваме, категорично, че не бихме искали по никакъв начин да се уронва името на партията и да бъде замесвано в скандали от подобен тип, именно затова Елена Кръстева, изпълняваща длъжността „Организатор дейности“ е отстранена от длъжност до изясняване на случая.

Припомняме Ви, че:

Елена Кръстева стана известна сред социалистите в Перник като секретарката на Кирил Леонов – общински съветник и координатор на БСП Перник. Те често са заедно в партията и извън нея. Последно ходеха двамата на банкет при руския посланик в София.

Коментари

коментара