За нищо на света не правете това днес

Луната е в знак Водолей до 22:44 часа. Благоприятно се отразяват на организма в тези дни физическите упражнения, полезни са за раздвижване на кръвта, дава се работа на сърцето и сърдечно-съдовата система. Въздържайте се днес от употреба на алкохол и нови лекарства, съветва астрологът Ивелина Пенчева. „Нетрадиционните методи на лечение дават добри резултати. Заболявания по това време трудно се диагностицират.

На хората, страдащи от епилепсия, неврастения, склонност към припадъци се препоръчва да се вземат предпазни мерки. Вероятни са наранявания и фрактури. Не бива да се оперират разширени вени, тромбофлебит, колене и глезени“, пише астрологът Ивелина Пенчева. Изключва се хирургическа намеса в областта на глезените, прасците и сухожилията, добавя тя.

Ако е възможно, избягвайте операции на апендикс, мозъка, нервната система и органи, които определят кръвно налягане. В 22:44 ч. Луната преминава в знак Риби, добавя Ивелина Пенчева. „25-ят лунен ден е пасивен. Желателно е да се уедините и да се обърнете към вътрешния си свят, т.е. да се затворите в своята раковина. Прекарайте времето в изолация, за да съберете сили и да намерите опора за по-нататъшното съществуване.

Може да забележите упадък на силите си, че изпадате в апатия и някаква вътрешна опустошеност. Добре е повече да почивате, да запазите спокойствие, противопоказно е да бързате и да се суетите. Бързането само ще донесе повече проблеми. Всичко, което правите, трябва да има своето основание. Срещите протичат добре, но без особен подем“, обяснява астрологът.

Според нея е желателно членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. „Всеки трябва да осъзнае своята роля в семейството и да помисли как да промени към по-добро личните отношения. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията. Постарайте се да заинтересовате партньора си и да намерите общо развлечение“, съветва Ивелина Пенчева.

„Сексът е необходимо да бъде бавен. Позите е необходимо да се подбират без да предизвикват напрежение за двамата партньори. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино“, добавя астрологът.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply