Събитието на вечерта! Фенки ходиха на фризьор заради среща с Бойко Борисов в Перник! Лидерът на ГЕРБ разкри пред перничани ще управлява ли сам, ако спечели вота

Каквото сме обещали, сме го изпълнили. За нас властта не е самоцел. Имаме нужда да управляваме със самочувствие и да казваме, че това, което правим, е правилно. Това заяви на среща със симпатизанти на ГЕРБ в Перник лидерът на партията Бойко Борисов.

Срещата се проведе в пълната с хора театрална зала на Двореца на културата. На сцената пред хората бяха бившите министри Владислав Горанов и Томислав Дончев, водача на листата на ГЕРБ за Перник Красимир Велчев и кмета на Перник и лидер на местната структура на ГЕРБ Вяра Церовска.

Преди срещата част от женската половина от фенките на Борисов бяха в тотален стрес. Трудно се намираше фризьорски салон в Перник, който да поеме прическите им, заради желанието на дамите да са в безупречен вид за идола си. Борисов дойде в Перник малко след 20 часа и говори близо час пред симпатизанти в залата на театъра.

„Приехме вота на хората. Ако те желаят да продължим и да си поправим грешките и да надградим направеното, можем да го направим.

Когато дойдохме на власт, заварихме финансовата система разнебитена. За 2 години сме платили над 6 милиарда от българските данъкоплатци. Представете си, ако ги бяхме сложили в инфраструктурни проекти, в ремонт, как щеше да изглежда страната сега”, каза Борисов.

„Този път оставихме държавата в най-добрата форма. Оставихме им 14 млрд. фискален резерв, пълна каса”, добави той.

„Ако сме първа политическа сила, пак ще ходим по мъките, да търсим партньори, за да се направи нещо по-стабилно. И се надявам да сме първи, защото те много бързо ще направят неща, с които да счупят държавата. И после пак ще се налага да затягаме колана. Ако нещо е построено в последните 25 години, то е по време на управлението на ГЕРБ”, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Имаше време, в което каквото и да правим, все щяхме да сме първи, но им поомръзнахме на хората. Може да не сме секси, както каза Томислав Дончев. Ние сме прагматични и истински. И на мен ми се иска да изляза и да кажа: по 2 000 лева пенсии, само гласувайте. Който спечели на 26-и, проблемът му почва на 27-ми“, каза още Борисов.

Цялата среща може да видите от видеото:

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: