Владислав Горанов гръмна в Перник с изказване по адрес на покойната кметица Росица Янакиева

Бившият министър на финансите Владислав Горанов направи гръмко изказване по адрес на бившата кметица на Перник – покойната Росица Янакиева.

Да не тропаме по кокалите й, но начина на управелние на този град беше катастрофален. Ако не беше нашата добронамереност и това, че сегашния кмет д-р Церовска е от ГЕРБ, в момента в Двореца на културата може би нямаше да има ток. Защото нямаше да има с какво да го платите„, шокира Владислав Горанов.

Според него безотговорното поведение на мускули е довело до това, че красив град като Перник да бъде доведен до фалит.

В момента тече срещата на Бойко Борисов, Томислав Дончев, Владислав Горанов и перничани в залата на Двореца на културата.

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на:

8 Коментари на Владислав Горанов гръмна в Перник с изказване по адрес на покойната кметица Росица Янакиева

  1. Бог да те накаже. Кака Роси беше добър кмет и се бореше със зъби и нокти за Перник.Хората от БСП я доведоха до смърта.Призовавам всичи хора обичащи Роси да гласуват против БСП.НЕ позвоявам да се пише и за светинята Антоанета.

  2. Янакиева остави 12 милиона дълг,колкото беше и при Антоанета,а сега дълга за три години управление на Герб е над 30 милиона, да го питам този олигофрен КОЙ е виновен за състоянието на Перник

  3. Za pochinal chovek se govori hubavo ili nichto,zatova po-dobre nichto.
    No togava GERB dadoha na obchina Pernik 100 miliona i gi spasiha ot falit.Ot sega natam obache njama da ima i stotinka,da vidim kak chte se spasjavate cherveni bokluci?

  4. А защо не провери някой как се санират тухлени блокчета в Перник без да са санирани чакащите панелни???

Коментирай

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван