Нова „мода“: Вижте как ядосани граждани дебнат и наказват паркиралите неправилно

Столицата е една, но колите в нея са много. А тези, които спират неправилно – достатъчно на брой, за да ядосат пешеходците. И резултатът не закъснява.

Ако тръгнете за работа… и заварите колата си така, трябва да знаете, че не сте единствен, а изрисуването със спрей „явно се превръща в „Мода“, както пише мъж във „Фейсбук“ групата „Забелязано в София“.

Следват коментари – редно, или нередно е деянието и дали „драскача“ не пада на нивото на неправилно паркиралия: „Ако го бяха хванали, щяха да му махнат главата на драскача…“, категоричен е един от потребителите в групата.

„Щом пречи толкова на някой да изчака човека и да му каже или да вика компетентните органи …аман от драскачи това е саморазправа а тя не води до нищо добро“, е категоричен друг.

Драскачите обаче дебнат…в различни квартали. Срещу такива като тях се опитват да се „борят“ и самите шофьори, които също си позволяват да „пишат“ по колата си, но само с пръст, върху запрашеното стъкло: „Още веднъж обърнеш ли ми огледалото, ще ти счупя рАка“, пише най-вероятно собственикът на ето тази кола.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply