Корнелия Нинова гръмна: Бойко Борисов ми предложи по телефона да си пием кафенцето и да ръкопляскаме по телевизията

 Г-н Борисов ми предложи по телефона утре да направим дебат между нас двамата, заедно с екипи, като заяви, цитирам: „Да представим екипите, да направим встъпителни думи, ние двамата да се оттеглим, да си пием кафенцето и да ръкопляскаме”. За разлика от него, ние приемаме политиката за сериозно занимание, а не за шоу програма. Това се посочва в позиция на лидерът на БСП Корнелия Нинова, разпространена от пресцентъра на партията.

Затова оставаме на позиция, че го предизвиквам на лидерски дебат. Смятам, че той се страхува от това и се крие зад експерти“, се посочва още в позицията на Нинова. Според нея експертите не могат да носят политическа отговорност.

Искам лидерски дебат и всеки да заяви визията си накъде ще води България, ако спечели изборите. За да спрем с размяната на реплики, имам едно предложение към ГЕРБ. Все се позоваваме на народа – какво иска той и какво ни е поръчал. Предлагам те да посочат една социологическа агенция и ние да посочим една, и да направим бърз сондаж, какво иска българският народ да види и да чуе – лидерски дебат или експертни разговори, и да се съобразим с желанието и волята на народа“, заявява още Корнелия Нинова.

„Предложих и да пием по едно кафе и да им пляскаме или да ги коментираме, пошегувах се с нея. Да не сме гаджета да се гледеме очи в очи“, обясни Бойко Борисов.

Коментари

коментара