Грозен екшън по BTV! Ученици от столично училище замеряха директорка в ефир и я обиждаха с „к*р за Налбантова“

Ученици от столично училище удариха дъното, след като си позволиха да отправят обидни реплики по адрес на своя директор на живо в ефир. Екшънът се разигра в двора на 81 СУ „Виктор Юго“ в кв. „Младост“, където десетки деца протестираха заради уволнението на зам.-директора на школото.

Пред Би Ти Ви част от недоволните ученици се застъпиха зад уволнената учителка Румяна Парцова. По думите им тя преподавала в училището от 20 години, докато новата директорка заема поста си от едва шест месеца.

Истинският екшън настъпи, когато репортерът на медията даде възможност за отговор на директорката Илияна Налбантова. Още с първите й думи към нея полетяха топчета смачкана хартия, а събралите се в близост ученици започнаха да крещят „к*р за Налбантова„.

Обидните скандирания и хвърлянето на боклуци по директорката на училището продължиха по време на цялото интервю. Въпреки това Илияна Налбанотва се опита да обясни, че уволнената учителка не е отговаряла на критериите на новия закон за предучилищното и училищното образование.

Грозният екшън и невъзможността на репортера и ръководството на училището да реагират по време на живата връзка оставиха без думи и водещия на сутрешния блок Антон Хекимян. Той предпочете да се въздържи от всякакви коментари и директно премина към следващата тема, като по този начин се спаси от неловкото положение, в което беше изпаднал.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply