Приятели на Роро разкриха посмъртно: Не пиеше лекарства, защото…

Най-съкрушена от загубата на Роро Кавалджиев е майка му Светлана, която още не може да повярва какво се е случило.

Милото ми детенце, отиде си в черната земя. А последния път така хубаво си говорихме, че ще заминем лятото на почивка заедно”, споделя тя.

Няма по-голяма мъка от тази да изпратиш детето си. Не знам какво стана, толкова беше бързо, че още не мога да осъзная, че го няма”, сподели Светлана, която и досега не знае какво се е случило.

Приятелите на Роро от „ВИП Брадър” до един дойдоха да го изпратят на опелото. Единствените, които отказаха да присъстват, бяха Меги Ангелова и Жоро Торнев, с които той никак не се разбираше.

Роро не се разбираше с тях, но не ги мразеше. А те явно са сметнали, че е по-добре да не присъстват”, коментират от „ВИП Брадър”.

Приятелите на водещия смятат още, че ако той бе взел мерки по-рано, е щял напълно да се излекува. „Искаше да си изчисти душата. Смяташе, че няма нужда от лекарства и изобщо не пиеше илачи. Като почна вече беше твърде късно”, споделят още те.

Най-тежко загубата му преживява Жана Бергендорф. „Разбирахме се без думи, помагаше ми да си обясня различни неща. Обичах го”, казва Жана по този повод.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply