Новите гладиатори…в Перник

Това са жените и мъжете в СК”Калоян-Ладимекс” занимаващи се с функционални и кондиционни тренировки. Проекта на Спортният клуб е насочен като превенция срещу: остеопорозата, диабета, наднорменото тегло, обездвижването, сърдечно -съдовите и дихателни проблеми.

Вече година и половина трениращите използват системата “Икар”(създадена от клуба) – в която влизат занимания с ластични ленти, медицински топки, работа с собствена тежест, плиометрични и изометрични упражнения и спортни уреди за функционална и кондиционна тренировка – “Трениращи с цел.”

По -точно казано това са, дейности изцяло насочени към постигане на положителни резултати, това е един по Здравословен начин на живот, основаващ се на собствената функционалност, съобразена с индивидуалните възможности .

Системата ИКАР : подобрява здравето, визията , повишава енергията за да бъдете по успешни в живота. Метода развива в трениращите високо ниво адаптивност към всички видове спорт.

Изгражда сериозна аеробна база, работи върху нервната система, изравнява лява и дясна страна, увеличава силата , гъвкавостта и издръжливостта необходими за всеки човек.

Всичко това осигурява на трениращите подготовка за живота и една крачка напред.

В днешно време когато нормалната храна се предлага за БИО, а Е-тата и ГМО за нормална, неизмитите улици отрупани с прах от тежки метали които се натрупват в организма, което води до затлъстяване нервен срив, диaбет и обездвижване на младите хора.

Необходимостта от спорт и рационално хранене става много голяма.

Затова СК’Калоян –Ладимекс разработи тренировъчен метод насочен към подобряването и възстановяване биомеханиката, позицията, баланса, силата издръжливостта и координацията.

Много често търсим лекарска помощ която е насочена не към причините на дизфункции те ни.

Ние ви съветваме да се обърнете към себе си и да промените себе си към по –добра качествена и подбрана храна, повече движения, повече слънчева светлина, да се обърнем повече към природата защото тя в съвършена винаги намира правилните отговори и решения, призовават от пернишкия клуб.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply