Кога ще пуснат водата в Перник? Ето причините за водния апокалипсис!

Ситуацията в Перник е катастрофална. Заради студа навсякъде под града са изпукали водопроводни тръби, отвсъкъде тече вода, а топящият се сняг допълнително утежнява обстановката.

От ВиК цял ден поправят Главния водопровод на града. Именно заради това в някои квартали на Перник и села водата бе спряна.

Вече е започнало поетапно пускане на водата и до 20:00ч. се очаква тя да потече от чешмите навскякъде, съобщха от ВиК.

Хидравлични ремонти в Перник - 0884052132
Share Button

Коментари

коментара

19 Коментари на Кога ще пуснат водата в Перник? Ето причините за водния апокалипсис!

  1. Аз се обръщам към ръководството на ВиК И Кмета на Перник , че крайно време е да разгледат молбата подадена им още през лятото ,че водата на ул.Кърджали е слаба , няма налягане и не достига дори до вторият етаж , да не говорим за по висок.Сигурен съм ,че тази авария която беше през седмицата не е ОТ ЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО НЯМА ДЕН КОГАТО ВОДАТА ДА Я ИМА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН!Ако й този път не изпратите лица да проверят какво се случва ще запознаем с проблема си на по високо ниво институциии!Това е престъпление в кой век живеем.

  2. Аз се обръщам към ръководството на ВиК И Кмета на Перник , че крайно време е да разгледат молбата подадена им още през лятото ,че водата на ул.Кърджали е слаба , няма налягане и не достига дори до вторият етаж , да не говорим за по висок.Сигурен съм ,че тази авария която беше през седмицата не е ОТ ЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО НЯМА ДЕН КОГАТО ВОДАТА ДА Я ИМА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН!Ако й този път не изпратите лица да проверят какво се случва ще запознаем с проблема си на по високо ниво институциии!Това е престъпление в кой век живеем.

  3. Стига сте плакали !Слагайте си кофите на капчузите и си топете сняг и пак си гласувайте за ГЕРБ.Човека във ВиК е спуснат от тях.Какво е виновно времето , нали тръбите са под земята и технологично не са на 20–30 см.Ако е така държавите на север никога не би трябвало да имат вода.Народа си го е казал: „На калпав к.р и вуната му пречи“. Върнете Каменов и водата ще потече още утре.При този човек нямаще невъзможни неща.Е ако му се помолите човека си има и техника и ресурс и ще се справи.

    • е ти кво искаш бе без пари да те вържат ВиК първо партида после скица после проект и чак тогава ще те вържат сещаш както аз направих

Коментирай