Безводието в Мещица излезе в национален ефир, Р.Паскалев от ВиК: Няма да спрем да работим докато не решим проблема

Жителите на село Мещица излязоха и в национален ефир заради тежката криза за вода. Хората се събраха тази сутрин на площада, за да разкажат за неволите си пред камерата на бТВ.

Както вчера писахме, проблемът е сериозен, а хората от месец са без капка вода. Положението е нетърпимо и те заплашват да блокират пътя, ако проблемът им не се разреши. Кметът на селото също застава зад техният протест.

Тази сутрин пред камерите на националната телевизия застана и представител на ВиК – Перник- Росен Паскалев.

Ето какво каза той за причините мещичани да нямат вода:

„Поради дългото трасе, студената зима, трудният достъп, имаше проблем. Открити са две сериозни аварии. В момента екипите са там, на място, работят и няма да се прибират докато не отстраним проблема. Това са подземни комуникации, трябва да копаем за да видим каква е причината. Чако тогава можем да кажем какво се случва“.

Още подробности за сухия режим в Мещица можете да прочетете ТУК

Хидравлични ремонти в Перник - 0884052132
Share Button

Коментари

коментара

17 Коментари на Безводието в Мещица излезе в национален ефир, Р.Паскалев от ВиК: Няма да спрем да работим докато не решим проблема

 1. Хаха: до Емилия!!!
  Леле емилио, ние у нашето село сме те кръстили журналистка без тапия, защото коментираш много но безсмислено. Да беше завършила барем 8-ми клас!
  В това лошо и минусово време кой може да работи!
  Ще чакаме! Разчитаме на думата на ВИК и Кметицата!
  А ти учи, учи, учи!

 2. Във ВиК работят само назначени на принципа“шурейбаджанащина“,неграмотни,прости и пияници.За такива „специалисти“ хидро инсталации значи „връзка с Космоса“!

 3. ТОЛКОВА СМИСЛЕНО ОБЯСНЕНИЕ ОТ ДИРЕКТОРА -РАБОТИ СЕ,КОМУНИКАСИИТЕ СА ПОД ЗЕМЯТА.А ВИЕ КАТО СТАНАХТЕ ДИРЕКТОР ДА НЕ БИ ДА БЯХА НАД ЗЕМЯТА?????
  Е ТАКИВА СМЕШНИЦИ УПРАВЛЯВАТ МОНОПОЛИСТИЧНИТЕ ДРУЖЕСТВА И ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ.

 4. До предходния анонимен!
  Кое е тъпото и селяндурското да си защитават правата като граждани на България, от който много важен фактор е водата.В София да си прочел в някоѝ
  квартал, че няма вода с дни и месеци, не няма как да стане.
  Но ясно е ,че не си чел достатъчно!

Коментирай