Учениците на Строителния събраха пластмасови капачки за еко кампанията на жените от ГЕРБ Перник. Парите от рециклирането им ще отидат в апаратура за акушеро-гинекологията в Перник

Ученици от „Арх. Йордан Миланов“ се включиха в благотворителна кауза, подкрепена от ЖГЕРБ-Перник

Възпитаниците на ПГТС „Арх. Йордан Миланов“ -гр. Перник откликнаха на призива на женската структура на политическа партия ГЕРБ в Перник и се включиха в националната кампания за събиране на ненужни пластмасови капачки, инициирана сдружение „Аз Вярвам и Помагам“. Каузата е иновативен начин за благотворителност от привидно ненужни неща – пластмасови капачки. Получените парични средства от тяхното рециклиране, дамите от ГЕРБ ще предоставят за закупуване на медицинска апаратура за Акушеро-гинеколгичното отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“-гр. Перник.

02

„Изключително сме щастливи, че кампанията бързо набира популярност. Изказваме своята признателност към директора на учебното заведение г-жа Миленова, към педагогическия колектив, към ученическия съвет и към учениците за това, че отвориха сърцата си за тази прекрасна кауза. За нас като жени и майки е истинско удовлетворение фактът, че младите хора, които са двигател на съвременното общество, осъзнават важността от това да опазваме околната среда, но най-вече осъзнават необходимостта да бъдем съпричастни и да помагаме на нуждаещите се“, сподели областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова.

Капачките ще продължат да се събират в централния офис на ПП ГЕРБ в гр. Перник и партийния офис в кметство „Изток“ до достигане на необходимото количество.

 

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: