10 компютри за Перник дари българо-швейцарската камара с помоща на Жени ГЕРБ

Десет нови компютърни конфигурации за целите на общински и държавни структури в Перник бяха осигурени със съдействието на ЖГЕРБ-Перник

Десет нови компютърни конфигурации, които ще бъдат използвани за обезпечаване нуждите на общински и държавни структури на територията на Община Перник, бяха осигурени днес със съдействието на женската организация на политическа партия ГЕРБ в Перник. Компютрите са дарени от българо-швейцарската търговска камера с председател Бони Бонев и посредством Съюза на математиците в България-секция Плевен.

Областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова сподели, че благодарение на активната дейност на Жени ГЕРБ-Перник и съвместната дейност с дамската структура на партията в Плевен, дамите са научили за кампанията и са влезли в контакт с организаторите.

„Жени ГЕРБ, както и институциите, които ще използват компютърното оборудване благодарим за направеното дарение, което е абсолютно безвъзмездно, като единственото условие е да бъде използвано за нуждите на държавни или общински структури“, разказа д-р Елза Драгомирова и отбеляза, че част от  компютърните конфигурации ще бъдат използвани за нуждите на кметство „Изток“ и Обединен детски комплекс-Перник. Тя подчерта, че има уверение, че предстои нов транж с повече на брой компютърни конфигурации, които посредством структурата Жени ГЕРБ-Перник, ще бъдат дарени на общински и държавни институции, както на територията на Община Перник, така и в цялата област.

Дарението е по проект „Рестарт“- фаза 10, който се осъществява в партньорство с Община Лозана, Швейцария. Община Перник е бенефициент по този проект благодарение на доброто сътрудничество на Жени ГЕРБ-Перник  и СМБ-Плевен с председател Диана Данова, член на НИС на ЖГЕРБ.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply