Антония Петрова стана художник, след раздялата с мъжа си. Вижте какви ги рисува!

След раздялата с Александър Бередин, мис България 2009 явно има повече свободно време. И се наслаждава да се изявява като художник.

Едни от първите й творения са картини на африканско село, които срещнаха одобрението на мнозина. Не само приятелите на блондинката, но и нейни критици, отбелязват, че се справя повече от прилично.

01

Миската показа доста точна ръка и умение да улавя духа на картините–нещо, което малцина умеят. А очевидно е решила да стане част и от авангардната школа, тъй като смело експериментира с цветовете, за да предаде спомените си върху платното, пише „Галерия“.

Някои вече очакват Антония да организира дори собствена изложба, докато други имат желание да й откупят платната. Тя дори е получила поръчка от свои приятели, за да им нарисува картина.

02

Самата мис България черпи вдъхновение именно от своите пътешествия. Докато бе щастливо омъжена с руския бизнесмен, тя предпочиташе да обикаля света.

Двамата дори си подариха сафари в Африка, като посетиха Кения и Танзания. Явно Антония е останала изключително впечатлена от срещите си с местното население, щом успява толкова ярко да ги претвори върху платно.

03

Няма какво да си кривим душата, картините са невероятно красиви и достойни за изложба.

Източник: blife.bg

Коментари

коментара