Тъпанари сме си, баце: Мечтаната велоалея на Перник се превърна в…. паркинг – СНИМКА

Новата велоалея, за която колоездачите в Перник толкова се бореха, се превърна в….паркинг. Още не изстинал асфалта, а вече на него спокойно си паркират коли. Това видя перничанинът Валентин Николов, който публикува снимката си във фейсбук групата „Снимай Перник“ с ироничен коментар „Новият паркинг“.

Каквото и да кажем ще е излишно пред този фото кадър. Единственото, което можем е да цитираме в случая един красноречив коментар под фотоса: „Абе тъпанари сме си баце“.

Снимка: Валентин Николов
Снимка: Валентин Николов

 

 

Хидравлични ремонти в Перник - 0884052132
Share Button

Коментари

коментара

17 Коментари на Тъпанари сме си, баце: Мечтаната велоалея на Перник се превърна в…. паркинг – СНИМКА

  1. Абе това не е велоалеята на снимката. Това е на Пашов новият тротоар след 5-тото до моста на реката. За това няма маркировка за велоалея и има знак на тротоара. Само менте бомби си пуцате …

  2. С тази вело алея стесниха улицата още повече а и няма къде да се паркира а на дали някой ще хване да кара колело през зимато в тези поледици

  3. Велоалея значи само за колоездачи,не трябва да имат контакт нито с автомобили,нито с пешоходци,тази снимка е до моста срещу 5 то у-ще,по между другото улицата вече е еднопосочна,има знаци,но никой не ги спазва,ако застанат катаджии ще си напълнят гушите………….

  4. Ква велоалея е това бре, един прост тротоар с асфалт, по който ще се движат 5 идиота с колела и неколко пешеходеца, колко струва масрафа бабо Верче?

  5. Това са наркоместата за инвалиди!Или за новоизлюпени гъзета-шофьори на които мама и тате ще им платят глобата,ако полицията не се криеше на топло!

  6. Първо, има толкова места, на които велоалеята не е направена както трябва, на всичкото отгоре, зимата не знам кой кара колело и минава точно оттам. Може ли в квартал Изток велоалеята да е направена колкото да има само ?? Няма как 80% от тротоара да е за велоалея и 20% за пешеходци и после всички пак по улицата да карат !

  7. Зор .еше за велоалея, а колко от тези, които даваха зор я използват? Аз лично съм виждала как в дъжд, дори в мъглата онзи ден хората най-спокойно си караха колело по пътя, буквално на пътното платно. А после инциденти, катастрофи и т.н. Велоалеята е за цивилизовани и поне малко възпитани хора, на които им се живее и не са на ,,зор“ да съсипят както своя живот, така и на другия шофьор, които логично ще бъде виновника!! Каквато държавата, такъв и народа! Народа опропасти страната ни, с искане и безхаберие!

Коментирай