Сайтът HotArena хвърли гореща бомба! Преслава и новото й гадже си пудрили носовете със Слави Трифонов в къщата на баровеца Транспорта в Делта Хил! Дългия натискал девойка 93-ти набор!

Слави Транспорта

Новата тръпка на Преслава успя да разбуни духовете още в първите часове, след като певицата го представи официално на страницата си в социалната мрежа.

Поредният милионер в живота на звездата се казва Йордан Николов и е собственик на борса в Благоевград, има обекти на концесия в Обзор. Очевидно е, че има финансовата възможност да си позволи да бъде с Преси. Преди две години около името му се разшумя заради една прословута среща със Слави Транспорта и Слави Трифонов и дори се заговори, че тримата имат общи бъдещи планове за петролен бизнес.

Преслава с новото си гадже в къщата на Слави Транспорта. Татуираната ръка до тях била на Слави Трифонав Снимка: hotarena
Преслава с новото си гадже в къщата на Слави Транспорта. Татуираната ръка до тях била на Слави Трифонав Снимка: hotarena
Една от снимките, които Преси публикува е правена на рождения ден на новата й изгора в палата на Слави Транспорта, който се простира на 2000 кв. метра в комплекса Делта Хил до Драгичево, научи от свои източници HotArena.Татуираната ръка, която се вижда на фотото е на Слави Трифонов. Дългия натискал млада мацка, която се грижила за доброто му настроение.  Всички присъстващи са шмъркали яко, разкриха пред HotArena очевидци. През цялата нощ Преслава не е хапнала нищо. Наливала се с алкохол и дърпала с нослето едни линии – всичко това пред погледа на Трифонов.

Коментари

коментара