Кой стана „Кмет на 2016 година“? Кметът на Перник Вяра Церовскка – официален гост

Кметът на община Перник д-р Вяра Церовска беше сред официалните гости на  церемонията  по връчването на годишните награди „Кмет на годината“. На събитието в столичния хотел „Маринела“  присъства и заместник-кметът  Владислав Караилиев. Освен градоначалници от цялата страна, гости бяха още Джордж Кремлис от Европейската комисия, Йоргос Патулис – председател на централния съюз на общините в Гърция, бизнесмени, представители на неправителствени организации и депутати.

28

Вие сте едни герои на днешното време. С тези думи създателят на Портала на българските общини Kmeta.bg и изпълнителен директор на “Бранд Медия България” Боян Томов се обърна към кметовете на четвъртата вече поред церемония .

29

Тази година носителите на голямата награда „Кмет на годината 2016” са кметът на Благоевград Атанас Камбитов, кметът на Ивайловград  Диана Овчарова и кметът на Разград  Красимир Герчев.
На церемония кметът Вяра Церовска се видя и разговаря със свои колеги от страната, депутати и представители на Националното сдружение на общините.

30

Магичните творци от „Вакали“ вдигнаха градуса на настроението с уникалните си изпълнения, а  водеща на форума беше  лицето на „По света и у нас“  – чаровната  журналистка  Радина Червенова.

31

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply