Коледна реклама разплака света! – ВИДЕО

Летище „Хийтроу“ просълзи света с коледната си реклама. Тя няма как да не ви трогне. От милионите си сезонни пътници, летището избра да покаже двама, които са по-специални. Те са прекрасни… Те са мечета и се завръщат в Лондон, за да се видят със своето семейство.

Във вълнуващо 70-секундно видео се вижда как плюшените мечета, които са представени като възрастни баба и дядо, слизат от самолета, представят документите си за самоличност на властите, държат се за ръка, докато се изкачват нагоре с ескалатор, намират багажа си, дори успяват да направят симпатична пакост и да съборят кула от вафли…

Накрая мечетата стигат до зоната за пристигащи. Първоначално не виждат никого и тъкмо да се отчаят и виждат, че там всъщност ги чакат техните внуци.

Мечетата се превръщат в истински баба и дядо в човешки вид, а след топлите прегръдки, които получават, от аеропорта напомнят, че да се завърнеш вкъщи за Коледа е най-големият подарък.

„Обожаваме видеоклипа! А пътешествието на мечетата из летището улавя точно онова усещане, което изпитваш докато вървиш към прегръдката на любимите си хора за празника“, споделят създателите на рекламата.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply