Старият кооперативен пазар в Радомир е като нов – с 18 нови павилиона, административна сграда със сервизни помещения, видеоохранителна система и пейки за отдих

Старият кооперативен пазар в Радомир е като нов.  18 нови павилиона, административна сграда със сервизни помещения, видеоохранителна система и пейки за отдих. Всичко това са направили от Община Радомир. Новият пазар е на стойност 60 000лв. и е изграден за година и три месеца. Парите за него са от средства на общината.

4

„Това е търговски център. Предоставяме по-добри условия на нашите съграждани. Те досега бяха в едни саморъчно направени, различни по мащаб и цвят соръжения, които не бяха добре. Нямаха и административна сграда с баня и тоалетна и зала, в която да провеждат съответните процедури по договарянето. Така известният досега битак, той вече не съществува“, каза пред ТВ Кракра кметът на Радомир Пламен Алексиев.

2

Кметът обеща, че в района на бившето поделение в Радомир ще бъде направен и пазар за строителни материали и други стоки.

Коментари

коментара