Ослепителна перничанка представя България на световен конкурс! Направете я победител! Гласувайте! – СНИМКИ

Ослепителната перничанка Елизабет Методиева, която стана известна с титлата си в конкурса „Лейди България“, в момента е в Индия, където се провежда световният конкурс Mrs/Miss Top of the World. Красивата перничанка се съревновава за първото място с няколко красавици от цял свят, но без да сме пристрастни ще кажем, че нашето момиче е с най-впечатляваща визия.

1

От Делхи Елизабет призова своите приятели и всички българи да гласуват за нея: „Приятели,сега е ваш ред…Гласуването започна…Всеки лайк на снимката носи по 1 точка за България,а всяко шерване -2.Очаквам вашата подкрепа!!!Благодаря Ви“ 
Можете да подкрепите българката от ТУК

Елизабет Методиева

Подкрепа за своята приятелка даде и реалити звездата от ВИП Брадър Борислав Комсийски. По този начин той върна и жеста на Елизабет, която го подкрепяше по време на участието му във формата.

Елизабет Методиева и Борислав

Подкрепа Лейди България получи и от своята приятелка – силиконовата принцеса от Перник Габриела Попова.

Елизабет Методиева бе оценена и продължи надпреварата в конкурса заедно с представителката на САЩ

3

Ето ги претендентките за титлата!

7

И нашето момиче

Елизабет Методиева

„Приключи още един прекрасен ден в Индия!!!Емоции,срещи,изживяване,което не мога да сравня с нищо до момента…И единствената цел е да представя България на ниво!!!Благодаря на всички,които непрестанно ме подкрепяте!!!Обичам Ви“, казва Елизабет.

1

Снимки: Фейсбук

Коментари

коментара