Скандал! Груба лелка обидила посетители на събитие за Деня на града в Перник!

“Всичко от Деня на града беше добре, с изключение на посещението в Миният музей. На входната врата беше застанала една неприятна дама – огромна и груба , която заядливо отпращаше желаещите граждани/данъкопладци / да влязат вътре, а някои ги пропускаше. Този музей е на всички не само на тези които бяха вътре.До кога ще се делим ?Стана много обидно и глупаво”, пише в ZaPernik.com читател на сайта.

От организаторите на събитието казаха пред ZaPernik.com , че на входа на Минния музей е имало момент на струпване на повече хора в началото, но като цяло проблеми с гости и участници в модното ревю, което се проведе в Деня на града не е имало. Заради ограниченията на брой посетители под земята на Минния музей, с цел здравето и сигурността обикновено се пускат около 30 зрители, но поради големия интерес на модното ревю на народни носии, бяха пуснати дори 50 човека. Никой не е върнат от мероприятието, казаха организаторите.

Имало е официална ложа за гостите на град Перник, която е била ограничена като брой места и е възможно зрителите да визират пропускането на тези хора. От общинската администрация присъстваха малко хора, за да има повече свободни места за зрителите, казаха за сайта ни от Община Перник.

Както ZaPernik.com писа вчера под земята на Перник се проведе уникално модно шоу с народни носии от над един век. Вижте повече тук.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply